Sa-ti spun patania mea??? Am facut de zeci de ori placinta aia creata.. Eu deja nici nu mai mananc, ca mi s-a luat... Si de revelion, am facut-o, ca s-o duc la petrecere( la cererea prietenilor mei) si.... am facut-o fara oua !!!! AM UITAT SA PUN OUA... CAT DE NAUCA AM PUTUT FI???? doar sotul meu s-a prins ca e ceva "nou" la placinta.. (eu nu declarasem nimic..)
Daca n-a plans nimeni, a fost buna ! Si eu de cand mi-ai dat reteta o fac destul de des .Si eu am subtiat reteta o data , am facut economie la zahar ...dar a mers si asa...dietetica .
Vad c-ai tot "recidivat" cu placinta creata...
La mine e in meniul saptamanal.. (nici un wknd fara ea; macar o fac si o trimit nepotilor mei, copiii surorii mele)
Da, in sfarsit ,ca de cand zic .....si ca sa fie treaba-treaba , am facut-o iar aseara , la cererea publicului....Aseara a iesit mai buna ,de'...experienta ...Rapida si buna rau...!
tulaaiiiii ce de bunatati sunt aici....hmmmm cat de bine arata totul....cred ca sunt atat de savuroase toate pe cat de apetisant arata...felicitari, esti foarte priceputa!!!
Ai imbogatit reteta cu legumele? Cred ca a fost buna. Eu nu prea sunt adepta sosurilor cumparate, ketchup-ului, pentru ca gatesc mai mult pentru copil. Sa nu va suparati pe mine...Incearca sa pui intr-un blender un borcan/cutie de rosii in bulion (eu am facute) cu putin usturoi si verdeata (busuioc, oregano), e super bun. Sau usturoi calit peste care pui rosii date plin blender, taiate, sau date pe razatoare. Cel mai bun sos iese cu rosii cherry...:)
E sos la borcan , Uncle ben's si e super bun ( iute-dulce -acrisor) .Sunt mai multe feluri, costa in jur de 9-10 lei parca ...dar e spornic ,faci cam de 2-3 ori din el , depinde acum cat pui.Si orezul iese super bun, nu se lipeste bob de bob , ies doua portii dintr-o punga ,cutia are 3 sau 4 pungi.Eu am incercat si cu orez normal ,l-am pus intr-o punga gaurita cu scobitoarea si a iesit bun si asa .
Am mai vazut chiftele facute la cuptor !! Mi-am propus sa fac si eu, dar aveam dubii. Daca am vazut la tine, atunci.. trec la treaba !! Dar nu maine, de ziua femeii...
Foarte bunaaaaa ! Buna idee ! Nu am avut sunculita si am inlocuit-o cu carne de carnati - cruzi - a iesit foarte aromata ! M-am gandit deja ca data viitoare o fac cu sunculita si in mijloc rulez un morcov intreg...asa de decor !Sa ne mai dai idei...nu ma mai intreb toata ziua ce gatesc,mai trag cu ochiul la voi...
Aseara ma batea gandul sa fac si eu rulada ; dar eu aveam piept de pui ... Pana la urma m-am razgandit, ca incepea "Anatomia lui Grey"...
Arata tare bine si banuiesc ca e super buna!!
Au mai ramas doua portii sa o incercam si rece ...a fost buna , am deja cerere ptr.tura a doua ,deci e buna !Ai innebunit Sunphoto cu greceasca asta....
Da' numai fii atenta la "contributia" fiecareia la reteta: CICCIC a pus fiecare fasie de aluat rasucita !! Observi ?? Am vazut reteta si la Meme si la Elenafles...
Trec la alt album, ca-mi fac inima rea...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.